Reparaties aan houten blaasinstrumenten (Klarinet / saxofoon)

Voor reparaties aan houten blaasinstrumenten kunt u terecht bij mijn collega  Bert Nellestijn uit Baarn. Bert is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van alle leden van de saxofoon en klarinet familie.

Klarinetten en saxofoons kunt u aanbieden bij het atelier van Rinus Kas Slagwerk reparaties. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling. Uiteraard kunt u ook direct contact met Bert Nellestijn opnemen. Zijn contact en website gegevens staan onder aan deze pagina vermeld.

Over Bert Nellestijn:
Na zijn opleiding voor dirigent heeft Bert vanaf 1985 wekelijks harmonie- en fanfare orkesten gedirigeerd, ook nu is hij dirigent van een fanfare orkest. Saxofoon en klarinet zijn Bert's lievelingsinstrumenten die hijzelf ook uitstekend bespeelt. Daarom heeft hij de keuze gemaakt om zichzelf te specialiseren in het repareren en onderhouden van deze instrumenten.

Omdat Bert altijd al zijn instrumenten zelf van onderhoud voorzag, is hij naast het dirigeren een opleiding gaan volgen voor reparatie en onderhoud van blaasinstrumenten. Hiervoor heeft hij gestudeerd bij Wintraned, docent Hans de Haan.

Atelier & kwaliteit:
Bij zijn atelier aan huis bent u van harte welkom. Hier repareert Bert alle merken saxofoons en klarinetten. Voor de werkzaamheden aan een saxofoon of klarinet zal altijd gebruik worden gemaakt van een goede kwaliteit polsters, kurk, vilt enz. Indien u speciale wensen heeft voor bijvoorbeeld andere polsters, of aanpassingen aan uw instrument, dan krijgt u eerst van Bert een persoonlijke prijsopgave.

Garantie
U krijgt garantie op de gebruikte materialen en de werkzaamheden aan uw instrument. Reparaties die onder garantie vallen worden altijd als eerste behandeld.

Garantie en reparatie werkzaamheden gaan bij voorkeur op afspraak via mobiele telefoon of via de mail.

Contact
Bert Nellestijn
J.F. Kennedylaan 84
3741 EG Baarn

06-17076954
info@bertnellestijn.nl
www.bertnellestijn.nl